De snelste route

Wij begrijpen dat u benieuwd bent naar de taxi Delft tarieven. Met de taxi gaan kan ontzettend duur zijn. Helaas maken sommige chauffeurs misbruik van de situatie en rijden met een omweg naar de gewenste locatie. Hierdoor vallen de kosten vaak hoger uit dan u in eerste instantie had verwacht. Dit is natuurlijk ontzettend vervelend en we kunnen ons voorstellen dat u hierdoor liever niet meer met de taxi gaat. Zonde! Want wij kunnen u het tegendeel bewijzen. Zo voordelig mogelijk, maar toch erg comfortabel. Dat is hoe u door ons naar de plaats van bestemming wordt gebracht.

Een vooraf afgesproken prijs

De prijs wordt vooraf afgesproken, waardoor u altijd kunt afhaken wanneer u dit te veel geld vindt. Onze tarieven zijn erg goedkoop, omdat we graag meer veiligheid in het verkeer willen brengen. Doordat taxi tarieven vaak te duur zijn, gaan mensen vaak na een avondje stappen toch op de fiets of met de auto naar huis. Dit is natuurlijk erg onverantwoord als er alcohol in het spel is. Ook is het als vrouw zijnde niet altijd even veilig om in het donker alleen naar huis te moeten. Met de taxi Delft tarieven is dit probleem opgelost. Wij kunnen u garanderen dat u veilig thuis wordt gebracht.

Zakelijk en particulier, alleen of in een groep

Het maakt niet uit met hoeveel personen je bij ons in de taxi stapt, het tarief blijft namelijk gelijk. Op deze manier vallen de kosten nog meer mee. U kunt het bedrag namelijk splitten. Bij het instappen kunt u kiezen of u gesplist wil betalen of dat u een tikkie de groep in stuurt. Wanneer u de taxi voor een zakelijke rit nodig heeft, kunnen wij een factuur naar u toe sturen. Zo bent u uiteindelijk nog minder geld kwijt. Zoals u ziet zijn er erg veel voordelen aan het reizen met taxi Delft, onder andere door de scherpe tarieven. U kunt een taxi reserveren door te bellen en als u een taxi ziet staan kunt u daar altijd instappen. Wij zullen dan meteen wegrijden zodat u overal op tijd komt.