Een kwalitatieve reparatie

Als uw plafond stuk is gegaan, staan wij voor u klaar voor plafond reparatie. Wellicht zijn er scheurtjes in uw plafond ontstaan door bijvoorbeeld oude boorgaten. Ook kan het zijn dat er sprake is geweest van lekkage. Dan gaat de kwaliteit van uw plafond ook snel achteruit. Daarnaast zien beschadigingen aan uw plafond er gewoon niet mooi of zelfs onhygiënisch uit. Scheuren of vlekken in het plafond zijn niet wenselijk. Als u net in uw woning bent gaan wonen, kan het zijn dat u alles weer fris wilt hebben. Het is natuurlijk ook mogelijk dat het laten repareren van uw plafond al op de planning stond.

Groot, klein, lang of kort

Wij helpen u graag bij kleine klussen, maar ook bij de meest grote klussen. Zo kunnen wij ook heel uw plafond vervangen. Als het plafond er te slecht aan toe is, zullen we dit ook zeker doen. Natuurlijk overleggen wij van te voren goed wat u verwacht en wat uw wensen zijn. Hier zullen we ons zo goed mogelijk aan proberen te houden. Uiteraard adviseren wij u wel. Soms zijn dingen nou eenmaal niet mogelijk of haalbaar. Dan zullen we proberen de beste middenweg met u te vinden. Wij vinden het erg belangrijk dat u uiteindelijk tevreden bent. U bent immers degene die in de ruimte moet wonen of leven.

Naast reparatie ook verven

Wij bieden niet alleen plafond reparatie aan, maar ook de kleinere dingen die te maken hebben met uw plafond. Denk bijvoorbeeld aan het schilderen. Helemaal als u een hoog plafond heeft, kan dit best een lastig werkje zijn. Wij beschikken over de juiste materialen, waardoor het verven van uw plafond soepel en goed gebeurd. We kunnen u dan ook garanderen dat we altijd strak resultaat leveren. Het werk gebeurd erg netjes en u zult geen last krijgen van vlekken of andere lelijke dingen door het verven. U bent natuurlijk van harte welkom om er bij te blijven wanneer wij uw plafond repareren, maar u kunt er ook voor kiezen om even weg te gaan. Wanneer u terugkomt, weet u niet wat u ziet!