Een onopvallend instapmodel

Wanneer u slechthorend begint te worden, is een Widex hoortoestel erg aan te raden. Wij snappen dat een eerste hoortoestel misschien even wennen is. Het is natuurlijk geen leuke stap die u moet zetten, dus wij proberen u zo goed mogelijk te begeleiden in het proces. De Widex hoortoestellen zien er gelukkig erg modern uit. Hierdoor valt het hoortoestel amper tot niet op wanneer u hem draagt. Als het toch zichtbaar is, zal het alleen een klein kastje zijn. Natuurlijk kunt u de kleur van het hoortoestel zelf bepalen. Op deze manier zal het altijd bij uw stijl kunnen passen.

Geschikt voor elke doelgroep

Wanneer u uw Widex hoortoestel 's nachts oplaadt, zal u hem overdag de hele dag kunnen gebruiken. Voordat u gaat slapen moet u hem weer aan de oplader leggen. Zo kunt u altijd gebruik maken van uw hoortoestel. Ook wanneer u niet zo handig bent met laders, is het Widex hoortoestel erg geschikt. Hij kan namelijk draadloos worden opgeladen, waardoor u nooit hoeft te priegelen met snoeren en ingangen. Draadloos opladen is voor iedereen te begrijpen. Hierdoor is dit hoortoestel erg praktisch en handig voor ouderen. Ook hoeft er niks schoongemaakt te worden aan het hoortoestel.

Een complete service voor een zorgeloos begin

U kunt altijd bij ons langskomen om een Widex hoortoestel te proberen. Wij gaan dan met u op zoek naar uw voorkeuren en kijken welk hoortoestel goed past. Ook zullen we u stap voor stap uitleggen hoe het hoortoestel werkt. Wanneer u hem koopt, zult u dus meteen begrijpen hoe u hem moet gebruiken. Het gebruik van een hoortoestel is gelukkig niet lastig. Wat een voordeel is van het dragen van een Widex hoortoestel is dat u zelf kunt bepalen wanneer deze aan staat. Als er veel herrie op straat is, kunt u er voor kiezen om hem uit te zetten. Op deze manier heeft u nergens meer last van en kunt u ongestoord een boek lezen.