Een vloer voor elke sport

Sporten op een goede sportvloer is natuurlijk een van de belangrijkste dingen. Als je sport op de verkeerde ondergrond kan dit zorgen voor uitglijden als het te glad is of verkeerd neerkomen als het te hard is. Afhankelijk van de sport die je doet, raden wij je een sportvloer aan. Zo heb je voor fitness een andere vloer nodig dan voor vechtsport of yoga. Wellicht wist u dit niet, maar sporten op de juiste sportvloer kan cruciaal zijn voor een goed resultaat. Ook is het voor uw veiligheid beter om op de goede ondergrond te sporten. Dit kan blessures voorkomen.

Een goed advies voor elke vloer

Wij leveren vloeren voor sportscholen, maar ook bij u thuis. Als u uw schuur ombouwt tot sportruimte, kunnen wij u van dienst zijn. Wij geven u gratis advies over de verschillende vloeren en mogelijkheden. Het brengen van de vloeren zit bij de kosten inbegrepen. Wij denken graag met u mee over de beste keuzes. Als u de ruimte multifunctioneel wilt maken, kunt u bijvoorbeeld het beste kiezen voor een van de zachtere sportvloeren. Naast dat onze vloeren eigenlijk bedoeld zijn om op te sporten, staan ze ook zeer goed in winkels of kantoren. De vloeren lopen in ieder geval lekker.

Een voordelige prijs voor een goede vloer

Een goede sportvloer hoeft bij ons helemaal niet duur te zijn. Voor de meest voordelige prijzen leveren wij al vloeren. Zo blijft het voor iedereen leuk en geven we iedereen de mogelijkheid om te sporten. U hoeft niet bang te zijn dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de vloeren. Onze vloeren zijn van rubber gemaakt, maar u hoeft zeker niet bang te zijn dat dit gaat stinken. Rubber staat er om bekend dat het een heftige geur met zich meedraagt, maar dit is bij onze sportvloeren niet het geval. Wij leveren de vloeren in verschillende kleuren. U kunt dus de kleur kiezen die het beste bij u interieur past.