Een werkende en vernieuwde methode

Als u astma of een andere luchtwegziekte heeft dan kent u vast meerdere soorten inhalatiemedicatie. Vaak zijn dit luchtwegverwijderaars of ontstekingsremmers. Misschien loopt u er ook tegen aan dat deze soorten inhalatiemedicatie vaak helemaal niet werken. Wij kunnen ons voorstellen dat dit erg frustrerend is, u wilt immers graag van uw klachten af! Wellicht ziet u door de bomen het bos niet meer. U heeft al allerlei soorten inhalatiemedicatie geprobeerd, maar niks werkt. U vraagt zich misschien af wat u nu nog kunt doen om uw klachten ter verlichten of zelfs te verhelpen. Wij nemen u graag mee in de Buteyko methode.

Bewust en voelen dat je ademt

De Butekyo methode is een bewuste vorm van ademhaling. Vaak ademen wij mensen automatisch verkeerd doordat we dit zo hebben aangeleerd. Zodra u hiervan af stapt en de juist manier van ademen leert, zult u al snel verschil kunnen merken. Wanneer de Butekyo methode aanslaat, kunt u zelfs langzaam afbouwen met de soorten inhalatiemedicatie. Het is toch geweldig om je lichaam op een natuurlijke manier te helpen waardoor je uiteindelijk kan stoppen met je medicatie nemen? Als u naast de juiste ademhaling, ook de juiste levensstijl aanneemt, vergroot u de kans op succes! U kunt vrijblijvend een afspraak maken om te kijken of dit wat voor u is.

Eens en daarna nooit weer

Als u al jarenlang een astmapatiënt bent, denkt u vast niet meer na als u uw inhalatiemedicatie inneemt. Dit is erg ongezond. Het is goed om stil te staan bij wat je nou eigenlijk aan het doen bent. Weet u bijvoorbeeld wat er in alle soorten inhalatiemedicatie zit? Het is fijn dat deze medicatie op korte termijn werkt, maar u zult dit elke ochtend en avond opnieuw moeten innemen voor een blijvend resultaat. Het voordeel van de Buteyko methode is dat u het maar één keer onder de knie hoeft te krijgen en er dan altijd profijt uit zal blijven halen. Deze methode kan namelijk altijd en overal worden toegepast.