Strak en stijlvol

Een goede Mercedes kofferbakmat zegt meer over de auto dan je zelf in eerste instantie denkt. Als je de kofferbak opent is het natuurlijk mooi om te zien als er een degelijke kofferbakmat ligt. Als je in een stijlvolle en luxe Mercedes rondrijdt, is het natuurlijk niks tekort als daar ook een strakke en stijlvolle kofferbakmat in ligt. Dit is natuurlijk voor iedereen verschillend en daarom is er ook voor iedereen een strakke mat die bij u persoonlijk past. Zo hoef je niet te denken aan een standaard wat voor iedereen mooi is maar kunt u zelf bepalen wat u in uw auto wilt hebben liggen.

Eigen keuze en maten

In de wereld van de Mercedes kofferbak matten heb je veel verschillende keuzes. Je kan die keuze ook helemaal zelf maken. Soms word er na aanleiding van je type auto een mat aangewezen maar dat is in dit geval niet de situatie. Je kan een eigen keuze maken in welke mat je wilt en de maten zijn ook geheel willekeurig. Zo heb je keuze uit elke bestaande Mercedes kofferbakmat en zit je niet vast aan een type die iedereen in de auto heeft liggen. Zo kan je dus een mooi onderscheidt maken tussen je auto en de uitstraling tegenover de auto en uitstraling van een andere Mercedes. Net dat extra stukje klasse en luxe.

Eigen ontwerp

Hoe gaaf is het om je eigen draai te geven aan je kofferbak. Houd je nou van een specifiek patroon of vind je het gaaf om iets wat voorin de auto te zien is, terug te laten komen in de kofferbak? Ook dit is allemaal mogelijk. Doordat je een geheel eigen ontwerp kan maken is je kofferbak zo exclusief als dat je het zelf wilt maken. Je kan vrijblijvend een ontwerp laten maken maar je kan ook je eigen ideale plaatje aanleveren. Hier word dan samen met een expert naar gekeken en dit word indien mogelijk zo goed mogelijk gerealiseerd om een prachtige mat terug te zien in uw auto. Zo voelt de auto weer als nieuw en kunt u er weer een hele tijd tegen aan!